Verkooppunten

Wil je na het lezen van alle informatie op deze website graag eens een bier van ons drinken? Dan kan je ze terugvinden op diverse verkooppunten. We bieden de bieren aan via diverse slijterijen, horecagelegenheden en bij ons direct aan de brouwerij.

Particuliere verkoop

Twee tot driemaal per jaar houden we een open dag in onze brouwerij. We hebben dan de mogelijkheid om drinkers van de Commies te leren kennen en gezellig een praatje te maken. Tevens is dit het moment dat de bieren van het seizoen (en natuurlijk ons vast assortiment) voorradig zijn en kan er direct in de brouwerij per fles, doos of cadeauverpakking bier gekocht worden. Mocht de datum van de open dagen nu niet passen? Geen paniek! Vrijwel wekelijks zijn we aan de slag in de brouwerij en op weekdagen is er in de avonduren ook genoeg bedrijvigheid in onze brouwerij. Stuur ons een berichtje zodat je niet voor een gesloten deur staat.

Winkels en slijterijen

Op diverse plekken in een grote straal rond onze brouwerij zijn we te vinden in winkels en slijterijen. Vaak in combinatie met een lekker of gezond (streek)product wat erg goed samengaat met een bier van de Commies!
Klik hier om te zien waar je terecht kunt.

Horeca

Naast winkels en slijterijen is het natuurlijk ook mogelijk om onze bieren te krijgen bij diverse café’s en restaurants. Je kan hier op een terras of bij een lekker gerecht genieten van een van onze bieren. Diverse locaties serveren onze bieren ook regelmatig in een high-beer arrangement. Dat is vaak het moment om een (seizoens)special te proeven!
Klik hier om te zien waar je heen moet! Staat jouw stamkroeg nu niet op onze lijst? Dat kunnen wij veranderen, stuur ons een berichtje en we nemen contact op.